Feestweek 2021

Wat een feest, Feestweek ‘21 mag onder een aangepast programma doorgaan in de tuin van De Eendracht!

Op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus opent het feest in de tuin vanaf 18.00 uur. En wat voor feest! We hebben de leukste bands en DJ’s uit de buurt weten op te trommelen om er fantastische avonden van te maken. Kijk maar eens op het programma!


Tickets kopen

Wees er snel bij, want de ticketverkoop gaat hard! De kaarten zijn €30,99 inclusief munten (t.w.v. €21,00) en servicekosten. Je kunt met de munten, contant of pin aan de bar betalen.

Tickets kopen


Het coronabeleid

Het feest mag doorgaan onder voorwaarde van de regels die gelden vanaf 14 augustus. Dit houdt in dat iedere bezoeker een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement heeft. De test is in te plannen via testenvoortoegang.org. We checken dit bewijs, samen met de ticket bij de ingang van de tuin.


Eten en drinken

Met je ticket ontvang je €21,- aan munten om drankjes te kopen in de tuin. Je kunt uiteraard ook contant of met pin betalen. Ook ons restaurant en het terras zijn tijdens de Feestweek geopend voor borrel en diner tot 22.00 uur. 

Reserveer een tafeltje 


Het programma

Donderdag 26 augustus -> o.a. De Abcowboys, The Night Flight & DJ Mike 

Vrijdag 27 augustus -> o.a. Sonny's Inc. & DJ Maestro

Zaterdag 28 augustus -> o.a. #trendingtopicFamilie de Bruyn & DJ Richard Westland