Ontdek onze partners!


Wij werken samen met o.a. Lindenhoff, Oedipus Brewery, Mocca D'Or en Abcoudje.

Onze leveranciers selecteren wij op kwaliteit en liefst lokaal uit de regio!

appeltaart de eendracht abcoude

Femke's appeltaart

ONS EIGEN RECEPT, UITGEVOERD DOOR DE BESTE

Femke maakt de appeltaart ambachtelijk en met pure grondstoffen (geen poeders en mixen) Daarnaast werkt ze waar lekker, graag met streek producten bijvoorbeeld met de boerenboter van fam. Verstegen uit Zoeterwoude (de Leidsekaas koe). Onze appeltaart wordt bereid door Femke, waarna wij de taarten 's ochtends vers afbakken. 

Abcoudje

EEN IPA UIT DE STREEK

Abcoudje is een lekkere verfrissende session IPA van brouwerij De Vecht. Het bier is ontwikkeld door Abcoudenaren om Abcoude een eigen biertje te geven. 

Koffie van Mocca D'or

OPTIMALE KWALITEIT VAN DE KOFFIEBOON. DAT VINDEN WE BELANGRIJK!

Alle Mocca d’Or koffiesoorten worden geroosterd volgende de Slowroast brandmethode. Met deze brandmethode wordt de koffie extra langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders. Het kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen op die manier wel het best tot hun recht.
vlees van de Lindenhoff bij de eendracht

Vlees van Lindenhoff

DIVERSE SOORTEN VLEES VAN LINDENHOFF UIT BAAMBRUGGE

VIER GENERATIES IS BOERDERIJ LINDENHOFF IN HANDEN VAN DEZELFDE FAMILIE. AL BIJNA HONDERD JAAR IS DE BOERDERIJ EEN PLEK WAAR VLEES , ZUIVEL EN GROENTEN WORDEN VERBOUWD, VERWERKT EN GEDISTRIBUEERD. HOEWEL ZE MET DE TIJD MEEGAAN, WERKEN ZE NOG STEEDS VOL PASSIE VOLGENS DEZELFDE PRINCIPES EN AMBASSADEREN ZE INMIDDELS VELE ANDERE BOEREN, TUINDERS EN PRODUCENTEN VAN DE MOOISTE PRODUCTEN UIT EUROPA.

Bier van Oedipus

Genieten van speciaalbier uit de regio

Waaronder de bieren van Oedipus Brewery uit Amsterdam. Deze brouwerij is gestart door vier vrienden en staat voor 'fun, energy and doing things differently'. Ze creëren fantastische bieren, combineren traditie met moderne smaken, om de wereld te laten zien dat bier een magische drank is: lekker, opwindend en voor iedereen.