Welkom in Abcoude || Dagelijks geopend van vroeg tot laat!

Bestellen of Afhalen? 

Bel: 0294-287211 OF 0294-287212

Bestel hier online via thuisbezorgd.nl!

Vers uit eigen keuken

Ons keukenteam werkt uitsluitend met verse en kwalitatieve producten voor de beste smaak.

Gezelligheid

Daar kom je toch voor!

Restaurant

Geniet van de heerlijke gerechten van onze Chef!

Café

Afspreken met vrienden, kennissen en collega's

De Hanebalken

De zolder van de Eendracht voor informele feestjes, PubQuiz, Ab-Art theatervoorstellingen en Jazzhuis Abcoude

De Opkamer

Voor private dining, vergadering of borrel

Klein Binnenrust

Een stijlvolle locatie, verborgen achter de Eendracht, geschikt voor business meetings, private parties en presentaties

Ontmoeten doe je bij De Eendracht

De huiskamer van Abcoude… dat horen we wel eens! 

De Eendracht is er voor iedereen; Koffie drinken, krantje lezen, lunchen met zakelijke relaties, borrelen met collega’s, ontmoeten met dorpsgenoten, samenkomen met je club, genieten van de buitenlucht op het grote terras, een vorkje prikken met je geliefde, een snelle hap omdat dat vaak makkelijker is dan zelf koken, een uitgebreid diner met de familie omdat er iets te vieren is, een kaartje leggen met je vrienden, de week doormidden zagen aan de bar….. zo kunnen we nog wel even doorgaan! 

Het kan allemaal bij de Eendracht, Graag tot ziens! 

Team de Eendracht

Reserveer uw tafel gemakkelijk online. Komt u met kids, vraag dan gerust om de kinderhoek!


Voor groepen vanaf 10 personen serveren wij ons groepenmenu of stellen we graag samen met u een heerlijk menu samen.

Lekkere trek gekregen?

ONTMOETEN BIJ DE EENDRACHT!

Even uit de drukte van de dag voor inspiratie, voor het triggeren van een managementteam, voor het smeden van nieuwe plannen of het bespreken van vertrouwelijke zaken? Dat kan bij de Eendracht. Een monumentaal pand te midden van het pittoreske dorp Abcoude, met gratis parkeren onder de rook van Amsterdam. Eenvoudig te bereiken omdat het op een steenworp afstand ligt van de A2  tussen de hoofdstad en Utrecht.

Bij de Eendracht staat “kwaliteit voor een goede prijs gecombineerd met informele en professionele service” centraal!  De dynamiek bruist door ons café – restaurant! Vanaf dat wij om 08:00 onze deuren openen tot in de late uurtjes is er altijd reuring in onze zaak. Koffie drinken, krantje lezen, mail checken of werken via WIFI, een gezonde lunch, genieten van een huisgemaakt taartje, borrelen met vrienden of collega’s, eten met familie of zakenrelatie of nog even de dag afsluiten aan onze gezellige bar.

Boven deze bruisende locatie zijn twee prachtige en inspirerende ruimtes De Hanenbalken en De Opkamer. Deze zijn te gebruiken voor besloten bijeenkomsten. Dit kan zijn voor een vergadering, een training, een presentatie, een informele receptie, een ontbijt, een lunch, een diner of voor een gezellige party. Grenzend aan de tuin van de Eendracht bevindt zich de stijlvolle vergaderlocatie Klein Binnenrust. Klein Binnenrust is een exclusieve locatie met een intieme sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst.

Ontdek onze partners

Wij werken samen met o.a. de Lindenhoff, Oedipus Brewery en Mocca D'Or. 

Onze leveranciers selecteren wij op kwaliteit en liefst lokaal uit de regio!

Vlees van de Lindenhoff

ONZE MENUKAART SIERT ZICH MET DIVERSE SOORTEN VLEES VAN DE LINDENHOFF UIT BAAMBRUGGE

Vier generaties is Boerderij Lindenhoff in handen van dezelfde familie. Al bijna honderd jaar is de boerderij een plek waar vlees , zuivel en groenten worden verbouwd, verwerkt en gedistribueerd. Hoewel ze met de tijd meegaan, werken ze nog steeds vol passie volgens dezelfde principes en ambassaderen ze inmiddels vele andere boeren, tuinders en producenten van de mooiste producten uit Europa.

Koffie van Mocca D'or

OPTIMALE KWALITEIT VAN DE KOFFIEBOON. DAT VINDEN WE BELANGRIJK!

Alle Mocca d’Or koffiesoorten worden geroosterd volgende de Slowroast brandmethode. Met deze brandmethode wordt de koffie extra langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders. Het kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen op die manier wel het best tot hun recht.

Bier van Oedipus

Genieten van speciaalbier uit de regio

Waaronder de bieren van Oedipus Brewery uit Amsterdam. Deze brouwerij is gestart door vier vrienden en staat voor 'fun, energy and doing things differently'. 

Events

STAY TUNED voor de data van seizoen 2020! Het is niet meer weg te denken! De befaamde Pubquiz op de zolder van de Eendracht.

Iedere vrijdag van 17:00 - 19:00, volop gezelligheid!

Elke tweede maandag v/d maand, vanaf 21:00

Laatste vrijdag van de maand voetjes van de vloer vanaf 21:30

Op de hoogte blijven van onze agenda?

We want you!

Wil jij ons team komen versterken? Kijk dan snel welke vacatures er open staan via onderstaande link, kom langs, of stuur een email! 

Wil jij deel uitmaken van de "Eendracht-familie"? 

De Eendracht familie

Wil jij ons team komen versterken & deel uitmaken van "De Eendracht-familie"? Kijk dan snel welke vacatures er open staan via onderstaande link, kom langs, of stuur een email! 

Ontdek daarnaast ook onze andere locaties. 

Wil jij deel uitmaken van de "Eendracht-familie"?