Welkom in Abcoude!

Blijf op de hoogte, volg ons op 

Ontmoeten doe je bij De Eendracht!

De huiskamer van Abcoude… dat horen we wel eens! 

De Eendracht is er voor iedereen; Koffie drinken, krantje lezen, lunchen met zakelijke relaties, borrelen met collega’s, ontmoeten met dorpsgenoten, samenkomen met je club, genieten van de buitenlucht op het grote terras, een vorkje prikken met je geliefde, een snelle hap omdat dat vaak makkelijker is dan zelf koken, een uitgebreid diner met de familie omdat er iets te vieren is, een kaartje leggen met je vrienden, de week doormidden zagen aan de bar….. zo kunnen we nog wel even doorgaan! 

Het kan allemaal bij de Eendracht, Graag tot ziens! 

Team de EendrachtReserveer uw tafel gemakkelijk online. komt u met kinderen, vraag dan gerust om de kinderhoek! 
voor groepen vanaf 10 personen bieden wij ons groepsmenu aan. voor vragen kunt u contact opnemen en stellen wij met u een heerlijk menu samen.

Lekkere trek gekregen?

De Eendracht bij je thuis

Iedere avond tussen 17.00 uur en 20.00 uur bezorgen wij een selectie van onze menukaart bij u thuis! Bekijk ons bezorgmenu hieronder. 

Bel 0294-287211 of bestel online.

De Opkamer

Voor private dining, vergadering of borrel. 

De Hanebalken

De zolder van de Eendracht voor informele feestjes, PubQuiz, Ab-Art theatervoorstellingen en Jazzhuis Abcoude

De Rotisserie

Een stoere locatie met open keuken en bar. Geschikt voor een borrel, diner of feestavond.

Op het terras

Met mooi weer is het natuurlijk ook mogelijk om met je gezelschap buiten te zitten. 

Ontmoeten bij De Eendracht!

Even uit de drukte van de dag voor inspiratie, voor het triggeren van een managementteam, voor het smeden van nieuwe plannen of het bespreken van vertrouwelijke zaken? Dat kan bij de Eendracht. Een monumentaal pand te midden van het pittoreske dorp Abcoude, met gratis parkeren onder de rook van Amsterdam. Eenvoudig te bereiken omdat het op een steenworp afstand ligt van de A2  tussen de hoofdstad en Utrecht.

Bij de Eendracht staat “kwaliteit voor een goede prijs gecombineerd met informele en professionele service” centraal!  De dynamiek bruist door ons café – restaurant! Vanaf dat wij om 08:00 onze deuren openen tot in de late uurtjes is er altijd reuring in onze zaak. Koffie drinken, krantje lezen, mail checken of werken via WIFI, een gezonde lunch, genieten van een huisgemaakt taartje, borrelen met vrienden of collega’s, eten met familie of zakenrelatie of nog even de dag afsluiten aan onze gezellige bar.

Boven deze bruisende locatie zijn twee prachtige en inspirerende ruimtes De Hanenbalken en De Opkamer. Deze zijn te gebruiken voor besloten bijeenkomsten. Dit kan zijn voor een vergadering, een training, een presentatie, een informele receptie, een ontbijt, een lunch, een diner of voor een gezellige party. Grenzend aan de tuin van de Eendracht bevindt zich de stijlvolle vergaderlocatie Klein Binnenrust. Klein Binnenrust is een exclusieve locatie met een intieme sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst.

Contact

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van onze handige reserveringstool of bekijk al onze contactgegevens onderin de pagina.

Wilt u meer informatie over onze zalen en/of een evenement bij ons organiseren? Neem dan contact met ons op!