
const anchor = document.getElementById('my-anchor'); anchor.scrollIntoView();
Met Kerstmis pakken we uit bij De Eendracht! Kom met het hele gezin genieten van klassieke en feestelijke gerechten. Kies je ons bourgondische menu met gestoofde hertensukade, wordt het dit jaar ons vegetarische menu met overheerlijke Pompoen Wellington of kom je gezellig overdag bij ons brunchen?
Bekijk ons kerstmenu Kom gezellig brunchen!
Neem de kids mee! Want tijdens Kerstmis hebben we speciaal voor de kleine smulpapen een kerstmenu samengesteld en nodigen we alle kinderen uit om te komen spelen onder De Hanenbalken. De kinderen kunnen hier feestelijke lekkernijen halen, een film kijken in onze kerstbioscoop, knutselen, spelletjes spelen, kerstboomkoekjes als dessert komen maken en een cadeautje uitzoeken onder de kerstboom.

*
Aardpeersoep met oesterzwam, crème fraîche, truffel en bieslook
*
Gestoofde hertensukade met rode wijnjus, geroosterde bospeen, witlof, bietjes en hazelnoot
of
Heilbot met krokante kruidenkorst, aardappelmousseline, geroosterde spitskool, haringkuit, pommes fondant, romige mosterdsaus
of
Pompoen Wellington, bospaddenstoelen en spinazie met citroen-beurre blanc met dragon
*
Mousse van cranberry met chocolade, vanilleroom en karamel
59.00 pp
Geroosterde raapjes met burrata, venkel, rode biet, lavas en amandel
*
Aardpeersoep met oesterzwam, crème fraîche, truffel en bieslook
*
Pompoen Wellington, bospaddenstoelen , ricotta, spinazie en citroen-dragon beurre blanc
*
Mousse van cranberry met chocolade, vanilleroom en karamel
59.00 pp
Carpaccio met kerstballen en pesto
*
Kerstboompizza met tomaat, mozzarella en basilicum
*
Boerderijkip met friet en appelmoes
*
'Sneeuwpop’-dessert
29.50 pp

*
Sandwich met salade van boerderijkip, komkommer en rucola
*
Blini met gerookte zalm, crème fraîche, bieslook en citroen
*
Aardpeersoep met truffel, zure room en bieslook
*
Eggs Benedict, gepocheerd ei, boerenham en Hollandaise
*
Quiche van geitenkaas met groene asperge en tomaat
*
Cheesecake mousse met citroen en vanille
34.50 pp
